Oil Terminal recrutează Director general și Director financiar

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Oil Terminal recrutează Director general și Director financiar

Consiliul de Administrație  a aprobat, în ședința din  4 noiembrie, procedura și criteriile de selecție și recrutare pentru ocuparea funcțiilor de Director General și Director Financiar la societatea Oil Terminal, anunță compania.

Mai multe detalii, pe site-ul Oil Terminal

oil-terminal29

Conducerea executivă urmează să identifice sursa de finanțare, respectiv echivalentul în lei a sumei de 25.000 euro, din cadrul BVC 2016, în vederea asigurării cheltuielilor privind recrutarea și selectarea personalului de conducere, conform OUG 109.

Potrivit annunțului de recrutare, candidații selectați pentru cele două funcții vor beneficia de o remunerație competitivă, formată dintr-o componentă fixă și una variabilă, în concordanță cu responsabilitățile poziției, cu efortul depus în îndeplinirea lor și cu rezultatele obținute.

Candidaturile vor fi depuse până la data de 8 decembrie 2016.

Totodată, Oil Terminal are un nou Consiliu de Administrația, luna trecută fiind aleși, prin metoda votului cumulativ, membrii acestuia. Noul președinte al CA al companiei Oil Terminal este Dumitru Matei. absolvent de Politehnică, specialitatea robotică, a îndeplinit diverse funcţii la mari companii cu capital privat, în prezent fiind director general la Electroprecizia, Săcele Braşov. În vechiul Consiliu de Administrație, acesta a reprezentat Fondul Proprietatea. Ceilalți membri CA sunt: Toma Bogdan Costreie, Cătălin Constantin Grigorescu, Dumitru Matei, Cristian Florea, Bogdan Cristian Patriniche, Claudiu Eduard Negrişan şi Staar Rating SRL.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.