OMV Petrom menține reducerea cu 50 de bani a prețului carburanților în stațiile OMV și Petrom      

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic OMV Petrom menține reducerea cu 50 de bani a prețului carburanților în stațiile OMV și Petrom      

OMV Petrom anunță că va menține reducerea cu 50 de bani a prețului carburanților în stațiile OMV și Petrom, în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2022, continuând astfel să  se conformeze voluntar măsurilor adoptate de Guvern pentru reducerea prețurilor carburanților .

În prezent, șoferii plătesc cu 100 de lei mai puțin pentru benzină și cu 50 de lei mai puțin pentru motorină pentru un plin de 50 de litri, comparativ cu 30 iunie.

Față de 30 iunie, prețurile la benzină și motorină au scăzut cu aproximativ 2 lei/litru, respectiv aproximativ 1 leu/litru, reflectând măsurile de compensare și evoluția cotațiilor internaționale pentru benzină și motorină, se precizează într-un comunicat al companiei. Scăderea a fost determinată de reducerea cu 50 de bani/litru efectuată în baza conformării voluntare, la care s-au adăugat și alte reduceri de preț, care au reflectat evoluția cotațiilor internaționale ale produselor petroliere.

OMV Petrom s-a conformat voluntar măsurilor guvernamentale adoptate pentru perioada 1 iulie – 30 septembrie 2022 și a aplicat o reducere de preț de 50 de bani/litru pentru toate sortimentele de benzină și motorină. Această reducere va fi păstrată și de la 1 octombrie, conform noilor măsuri adoptate de Guvern. Reducerea este afișată pe totemuri, la intrarea în stațiile de alimentare OMV și Petrom, și este reflectată pe bonul fiscal. La pompă, afișajul electronic indică prețul carburanților fără reducerea de 50 de bani.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *