OMV se aliază cu iranienii de la Dana Energy pentru proiecte petroliere

Publicat pe Categorii Flux energetic, Stiri externe
Prima Pagina Actual Flux energetic OMV se aliază cu iranienii de la Dana Energy pentru proiecte petroliere

Grupul austriac OMV, proprietarul OMV Petrom, a semnat un memorandum de înţelegere cu compania iraniană Dana Energy privind cooperarea în proiecte petroliere upstream derulate în Iran, anunță OMV într-un comunicat de presă. Documentul a fost semnat vineri, 20 ianuarie, la Viena, de către S. Mostafa Khoee, membru în Consiliul de Administraţie al Dana Energy, şi Johann Pleininger, responsabil pentru operaţiunile upstream în Consiliul de Administraţie al OMV.

petrolsonda-ss

Cele două părţi au fost de acord să evalueze posibilitatea dezvoltării în viitor a unor proiecte în industria de petrol şi gaze din Iran, se menționează în comunicat.

Dana Energy este o companie privată care activează în sectoarele explorare şi producţie, servicii upstream şi tranzacţionare de energie. Compania a participat la o serie de proiecte importante din Iran, precum câmpurile South Pars şi South Azadegan. În luna iulie 2016, Dana Energy a fost inclusă pe o listă de opt firme iraniene, care au primit aprobarea Guvernului pentru a încheia parteneriate cu companiile energetice internaţionale.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.