PNL îl propune pe Teodor Atanasiu la ANRE

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic PNL îl propune pe Teodor Atanasiu la ANRE

PNL îl propune Teodor Atanasiu în Comitetul de Reglementare al Autorității Naționale de Reglementare al Energiei – ANRE. Anunțul a fost făcut de preşedintele PNL, Raluca Turcan.

Aceasta a spus că numirile au fost făcute pe anumite criterii, precum profesionalismul şi reprezentativitatea politică. „Dacă vom apela în permanenţă la soluţii de avarie din afara partidului înseamnă că nu mai există motivaţia pentru membri de partid să se specializeze, să se profesionalizeze şi să încerce să răspundă unor criterii de performanţă pentru a fi prezenţi în acele instituţii”, a precizat Turcan, citată de News.ro.

După două runde de încercări nereușite pe parcursul a 2 ani, parlamentarii au decis să reia audierile pentru 3 posturi la ANRE – un vicepreședinte și 2 membri în Comitetul de Reglementare. Candidații interesați au posibilitatea să se înscrie până pe 8 mai 2017. Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis, în şedinţa comună din data de 18 aprilie 2017, ca pentru ocuparea posturilor vacante la Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei, respectiv un post de vicepreședinte și două de membri în comitetul de reglementare al ANRE, propunerile nominale să fie depuse până la data de 8 mai 2017, se precizează într-un anunț al Camerei Deputaților.

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *