Povești de succes în business, premii pentru persoane și companii la Financial Intelligence Awards Gala Dinner

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Povești de succes în business, premii pentru persoane și companii la Financial Intelligence Awards Gala Dinner

Astăzi,11 decembrie, are loc Financial Intelligence Awards Gala Dinner, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, ocazie în care publicația Financial Intelligence va  premia persoane şi companii care au contribuit la dezvoltarea economică a țării noastre prin rezultatele excepționale obținute pe parcursul anului.

Se vor decerna premiile anuale, ai căror câştigători vor fi recunoscuţi şi premiaţi la Cina de Gală şi vor intra pentru totdeauna în lista Hall of fame a Financial Intelligence.

Evenimentul vine la pachet cu cele mai interesante poveşti de succes în business şi o experienţă de networking eficient şi plăcut. Peste 200 de persoane și-au anunțat prezența la eveniment: oficiali de stat, politicieni, oameni de business, investitori și reprezentanți de top management de companii, bancheri, jurnaliști și alții, pentru o seară axată pe networking eficient.

În deschiderea evenimentului vor vorbi: Virgil Popescu, Ministrul Economiei și Energiei, Adrian Vasilescu, Consultant de Strategie la Banca Națională a României,        Ovidiu Wlassopol, Membru în Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară,   Daniel Dăianu, Președintele Consiliului Fiscal și Florin Jianu, Președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România.

Deși s-a lansat în septembrie 2018, Financialintelligence.ro s-a remarcat de la bun început în peisajul media economic, dar și pe piața evenimentelor de business, în sectoare de interes strategic, precum energia, piața de capital, banking sau cibersecurity. La mai bine de un an de la lansare, platforma de știri economice și analize financiare Financialintelligence.ro a înregistrat un trafic de aproximativ 2 milioane de afișări, cu o medie de 130.000 de afișări pe lună. 62% din publicul Financial Intelligence este format din barbăți. Peste 55% dintre cititori au între 25 și 44 de ani, iar încă 18% dintre aceștia sunt persoane cu vâste cuprinse între 45-54 de ani. Evenimentele marca Finnacial Intelligence sunt locul de întâlnire pentru investitori din România şi nu numai. Acestea au atras, până acum, aproape 1.000 de participanți, reprezentarea fiind la nivel de miniștri, oficiali de stat, politicieni, investitori, oameni de business și top management de companii.

Seara de gală va fi acompaniată de surprize artistice, două momente fabuloase de entertainment, menite să destindă atmosfera şi să încânte audienţa:

Lavinia Răducanu, supranumită și vocea de cristal a Europei, cântă toate genurile muzicale, are un repertoriu bogat și încântă ascultătorii cu fiecare recital pe care îl susține.

Hashtag Band este o formație de 8 instrumentiști care reușesc să cucerească publicul cu muzică live, doar din instrumentele de pe scenă, un adevarat impact muzical.

Partenerii evenimentului sunt: Hidroelectrica, Bursa de Valori București, BRK Financial Group, Superbet, Huawei Romania, Transgaz, Romgaz, Garanti Bank, Federația Patronală Petrol și Gaze, MET Romania Energy, Innova Project Consulting, Transelectrica, Game World, Nuclearelectrica, Pokerfest, Geming Consulting, SIF Banat Crișana, Agricost, Electrica, OMV Petrom, Romelectro, SIF Transilvania, SIF Muntenia, Depozitarul Central, First Bank, SIF Moldova, Agricover, Rombet, Idea Bank, SIF Oltenia, Veridio, Cupru Min SA Abrud, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Înrepreprinderile Mici și Mijlocii, ATP Exodus, Bursa Română de Mărfuri, Conpet, Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România, Fondul Romțn de Contragarantare, FREYWILLE, Cellini, Tissot, Asconi, Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România, Cristallini, Consiglieri, Estinvest.

Partenerii suport ai evenimentului sunt: Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, RisCo, Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România, Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton, Frames Media Network, Boof Media.

Partenerii media ai evenimentului: News.ro, Agerpres, Economistul, The Diplomat, Club Economic, România Durabilă, Casino Life and Business Magazine, Invest Energy, Focus Energetic, BiziLiveTV, FinZoom.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *