Preluarea unei firme din grupul Petrofac, analizată de Consiliul Concurenței

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Preluarea unei firme din grupul Petrofac, analizată de Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea de concentrare economică ce urmează a se realiza prin preluarea Petrofac Solutions & Facilities Support SRL România de către Expert Petroleum SPV SARL Luxemburg. Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege, se precizează într-un comunicat al instituției.

Expert Petroleum SPV SARL, care are ca principală activitate „servicii anexe extracţiei petrolului brut şi gazelor naturale”, este membră a grupului internaţional GMS Holdings, prezent în România prin Expert Petroleum SRL.  Petrofac Solutions & Facilities Support SRL este membră a grupului Petrofac care prestează servicii petroliere la nivel mondial clienţilor din industria ţiţeiului şi gazelor naturale.

Autoritatea de concurenţă este interesată de obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la întreprinderile terţe, referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza afectează sau poate afecta concurenţa pe piaţă.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *