Premieră: De Black Friday, E.ON vinde energie pe eMAG.ro. Pentru 1.000 pachete de furnizare energie electrică, factura este zero timp de 6 luni

Publicat pe Categorii Business, Esential, Info Consumatori, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Premieră: De Black Friday, E.ON vinde energie pe eMAG.ro. Pentru 1.000 pachete de furnizare energie electrică, factura este zero timp de 6 luni

Furnizorii de energie au ajuns pe eMAG.ro cu oferte speciale de Black Friday. Din 18 noiembrie, E.ON Energie România aduce, în premieră pe eMAG.ro, 1.000 de pachete de furnizare de energie electrică pentru care, timp de o jumătate de an, factura este zero. Timp de şase luni, energia electrică consumată de beneficiari va fi gratuită, iar contractul este valabil timp de un an cu posibilitate de prelungire, potrivit unui comunicat transmis de E.ON Energie.

E.ON emag-craiova

E.ON Lite este destinat consumatorilor casnici, care după perioada de gratuitate de o jumătate de an, vor beneficia de un preţ special  de furnizare (de 0,19 lei /kWh), având astfel posibilitatea de a economisi sume importante la plata facturilor. În oferta companiei nu se prezintă însă și taxele pe care consumatorii sunt obligați să le plătească în facturi.

„Ne-am dorit să venim cu ceva nou şi să fim prezenţi în locurile preferate de clienţi şi de aceea ne-am orientat spre eMAG.ro – partenerul nostru în acest proiect. Dorim să fim promotori în ceea ce priveşte simplificarea procesului de cumpărare de pachete de utilităţi, dar şi în ceea ce priveşte conştientizarea consumatorilor casnici privind posibilitatea schimbării furnizorului”, declară Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON România.

Oferta E.ON Lite poate fi accesată în ziua de 18 noiembrie de pe platforma eMAG.ro, clienţii urmând să fie contactaţi (începând din data de 21 noiembrie până pe 9 decembrie a.c.) de către consultanţii E.ON pentru încheierea, prin telefon, a contractelor de furnizare. Prin intermediul pachetului promoţional de energie E.ON Lite, clienţii beneficiază de un cont personal pe platforma E.ON Myline, activat automat, dar şi de factură electronică şi informări prin email privind facturile de energie electrică, precum şi alte informaţii de interes.

E.ON a intrat în România în anul 2005, când a preluat fostele societăţi de stat din domeniul gazelor naturale şi energiei electrice. Companiile din structura grupului E.ON operează, în prezent, o reţea de distribuţie a gazelor naturale în lungime de peste 21.400 km, respectiv o reţea de distribuţie a energiei electrice de peste 81.000 de kilometri şi desfăşoară activităţi  de furnizare în 20 de judeţe situate în jumătatea de Nord a ţării, având circa 3,1 milioane de clienţi. În ultimii zece ani, E.ON a investit în România peste 1,3 miliarde de euro.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.