Premieră: E.ON Flash, un nou furnizor de energie. Oferă produse și servicii 100% online

Publicat pe Categorii Business, Info Consumatori
Prima Pagina Info Info Consumatori Premieră: E.ON Flash, un nou furnizor de energie. Oferă produse și servicii 100% online

Pachetul Dual împarte la 12 costurile cu energia, clientul plătește lunar aceeaşi sumă

Consumatorii care doresc să îşi schimbe furnizorul de gaze naturale şi/sau electricitate, o pot să  facă în doar câteva minute, exclusiv online, dau asigurări reprezentanții E.ON.

Compania E.ON lansează pe piaţa din România un nou furnizor de energie, dezvoltat pentru a oferi produse şi servicii 100% online, pe platforma eonflash.ro, consumatorilor care doresc să îşi schimbe furnizorul de gaze naturale şi electricitate, în contextul liberalizării pieţei de profil.

Potrivit unui comunicat de ptresă, E.ON Flash propune pachete de gaze şi electricitate la preţuri competitive, personalizate în funcţie de comportamentul de consum al clienţilor.

Unul dintre pachetele pe care noul furnizor de energie îl propune pieţei din România este 12 Egal Dual, cu ajutorul căruia clientul beneficiază de predictibilitate în ceea ce priveşte costurile cu energia pe 11 luni în avans. Pachetul Dual împarte la 12 costurile cu energia şi îi permite clientului să plătească lună de lună aceeaşi sumă. Predictibilitatea costurilor cu energia este cu atât mai importantă cu cât iarna cheltuielile fiecărei gospodării sunt în general mai mari. Contractele pentru aceste pachete se încheie pe o perioadă de un an de zile, cu posibilitatea de prelungire la expirarea termenului, iar unul dintre avantajele de care va beneficia cel care doreşte să opteze pentru noul furnizor este acela că formalităţile de contractare se derulează exclusiv online, evitând astfel cozile şi hârtiile.

Potrivit reprezentanților E.ON, tot ceea ce trebuie să facă noul client este să intre pe eonflash.ro, să îşi aleagă pachetul de energie dorit, iar apoi cu ajutorul configuratorului online va putea obţine o estimare a plăţilor lunare în funcţie de consumul mediu al locuinţei sale. Pasul imediat următor este introducerea în platformă a documentelor necesare încheierii contractului, care pot fi fotografiate simplu cu telefonul mobil şi încărcate în aplicaţie (o poză a cărţii de identitate şi a ultimei facturi de gaze şi/sau electricitate).

,,Clienţii aşteaptă tot mai mult de la noi soluţii energetice inteligente, iar abordarea digitală pe care o propune E.ON Flash este răspunsul nostru pentru cei care îşi doresc o abordare mult mai flexibilă şi rapidă pentru schimbarea furnizorului. În acest fel ne aliniem şi practicilor europene din domeniu, E.ON Flash marcând astfel o premieră în România pe piaţa de energie”, a declarat Frank Hajdinjak, directorul general E.ON Romania.

În afară de pachetele de energie oferite online, E.ON Flash îşi propune să vină în întâmpinarea clienţilor cu servicii de consiliere pentru alegerea produselor în funcţie de necesarul lor de consum, şi de asemenea le pune la dispoziţie informaţii utile despre piaţa de energie (procesul de schimbare a furnizorului, tipurile de energie, cum să citească corect facturile, structura preţului la energie etc).

Mai multe detalii pot fi accesate pe www.eonflash.ro.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.