Premierul Cîțu ia în vizor consiliile de administrație de la societățile statului. Mai puțini membri, indemnizații reduse

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Premierul Cîțu ia în vizor consiliile de administrație de la societățile statului. Mai puțini membri, indemnizații reduse

Premierul Florin Cîțu a anunțat că se lucrează în guvern la un proiect privind limitarea numărului de membri în Consiliile de administraţie ale societăților statului, precum și a numărului de CA-uri din care o persoană poate face parte.

Întrebat dacă se uită și la indemnizațiile membrilor consiliilor de administrație sau ale adunărilor generale ale acţionarilor, premirul Cîţu declarat: “Bineînțeles. Este un proiect la care deja lucrez, cu limitarea numărului de membri în consiliile de administraţie, limitarea numărului de consilii de administraţie din care poți să faci parte și, bineînțeles, și de indemnizaţie. Vin și acestea”.

Cred că ne uităm la maxim cinci membri într-un consiliu de administraţie, dar când va fi gata proiectul de lege, vom veni cu el şi vi-l vom prezenta,  a spus șeful Executivului.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *