Premierul Cîțu: Toți directorii trebuie să prezinte veniturile și salariile pe site-urile companiilor

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Premierul Cîțu: Toți directorii trebuie să prezinte veniturile și salariile pe site-urile companiilor

“Toți directorii trebuie să își prezinte, prin Legea transparenței, trebuie să își pună veniturile și salariile pe site-urile companiilor”, a afirmat premierul Florin Cîțu.

“Eu am verificat, m-am uitat la cineva acum o perioadă, la o companie de stat, și erau pe site. Dacă nu sunt pe site, e responsabilitatea lor să își pună veniturile pe site. Deci, nu există așa ceva”, a spus Cîțu, referindu-se la secretizarea salariilor și bonusurilor aferente directorilor.

Șeful Guvernului  a fost întrebat de ziariști, după ședința de guvern, dacă este revoltat de lentoarea cu care merge reforma companiilor de stat și, mai ales, de faptul că directorii au salarii și bonusuri pe care și le alocă destul de mari, în detrimentul reformei în companie. Cîțu a fost solicitat să explice de ce, sub mandatul lui, prin Ministerul Energiei, cel al Economiei sau Secretariatul General al Guvernului, au fost secretizate salariile și bonusurile aferente directorilor.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *