Premierul l-a felicitat pe ministrul Tudose pentru gestionarea crizei de la mina Băița

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Premierul l-a felicitat pe ministrul Tudose pentru gestionarea crizei de la mina Băița

Premierul Victor Ponta s-a declarat mulțumit de modul în care au fost gestionate crizele de la ROMATSA și mina Băița, subliniind importanța dialogului pentru rezolvarea problemelor.

„Mulțumiri, felicitări colegilor miniștri care au reușit și trec peste mici crize!……Domnul ministru Tudose, înțeleg că oamenii nu mai sunt în mină la Băița, deși nu e mina noastră, e o mină privată, dar cu dialog putem să rezolvăm lucruri. Vă rog pe toți ceilalți miniștri să nu lăsăm să se aprindă focul și după aceea să fugim să-l stingem. Încercați, discutați cu oamenii! „, a subliniat Ponta, citat de Agerpres.

Circa de 50 de mineri, atât de la firma de stat Băița SA, cât și de la una privată, s-au aflat în subteran la mina Băița, în timp ce alți angajați ai companiei de stat au protestat, în semn de solidaritate, la suprafață. În urma implicării reprezentanților Ministerului Economiei, minerii de la Băița au încheiat, miercuri, protestul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.