Premii valoroase pentru campania ,,Din CEZ motive, energia vine de la oameni”

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Premii valoroase pentru campania ,,Din CEZ motive, energia vine de la oameni”

Prima gală a COMMA Awards a adus, în data de 19.03.2024, premii importante pentru Grupul CEZ în România la categoriile Best Employee Engagement & Experience Campaigns și Best Corporate Communication Campaigns pentru campania ,,Din CEZ motive, energia vine de la oameni”.

”Campania Din CEZ motive, energia vine de la oameni a pornit din intenția de a ne reafirma la nivel intern motivele pentru care alegem să fim o echipă. Entuziasmul colegilor noștri ne-a convins să o lansăm în spațiul public și astfel s-a transformat în prima noastră campanie de Employer Branding. Factorul principal de succes îl reprezintă tocmai autenticitatea care stă la baza construcției ei. De la înfățișarea activității reale a oamenilor companiei, încărcată de multă responsabilitate și motivație, și până la cooptarea lor ca actori în spotul și vizualurile campaniei, campania își propune să ne prezinte exact așa cum suntem: diverși, responsabili, dedicați și, mai ales, o echipă cu un scop comun în slujba comunității,” a afirmat Angelica Barbu, Chief People and Brand Officer, CEZ România.

Energia vine de la oameni

La finalul lunii august a anului 2023, a fost lansată prima campanie de employer branding a Grupului, care aduce în prim-plan conceptul „De la A la CEZ motive”, motivul pentru care angajații  aleg să fie parte din organizație și în care credem că se vor regăsi și viitorii colegi. Ambasadorii campaniei, uneori chiar protagoniștii, au fost angajații, iar motivele sunt acelea indicate de ei în cercetările interne derulate în ultimii doi ani.

Această campanie a fost fundamentată pe ideea că energia Grupului este generată în primul rând de oameni și de relațiile acestora cu organizația. Indiferent de diversitatea rolurilor și identităților individuale, se observă o sinergie semnificativă în modul în care angajații se unesc și colaborează. Ingineri, operatori sau specialiști dintr-o multitudine de departamente, toți acești oameni care pun echipe întregi în mișcare, transformă ideile în realitate și îndeplinesc dorințele în misiuni îndeplinite, au demonstrat, în fiecare zi, faptul că energia vine de la oameni.

Prin urmare, accentul a fost pus pe aspectele umane și pe poveștile personale din spatele activității Grupului. A fost subliniată importanța fiecărui individ din echipă și s-a evidențiat contribuția lor la succesul și la creșterea Grupului.

Astfel, pentru campania ,,Din CEZ motive, energia vine de la oameni”, CEZ a obținut premii la următoarele categorii:

Best Corporate Communication Campaigns –  GOLD Award

Best Employee Engagement & Experience Campaigns – SILVER Award

Competiția COMMA Awards își propune să devină un eveniment emblematic în sfera comunicării și relațiilor publice din România. Această competiție examinează diverse aspecte, acordând o atenție deosebită inovației, creativității și strategiei în cadrul campaniilor și proiectelor desfășurate de companii și organizații din România și Republica Moldova.

Grupul CEZ în România continuă să susțină și să încurajeze inițiativele de responsabilitate socială având ca obiectiv final crearea unui impact pozitiv și durabil în comunitățile din aria de acoperire.

Energia vine de la oameni, de la fiecare din noi.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *