Prețul gazelor naturale este fix timp de 12 luni cu E.ON Cost Control Gas. Indiferent de consumul lunar de gaze naturale, clienții vor achita sume egale, timp de 11 luni

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori, Petrol si gaze, Semnal
Prima Pagina Actual Flux energetic Prețul gazelor naturale este fix timp de 12 luni cu E.ON Cost Control Gas. Indiferent de consumul lunar de gaze naturale, clienții vor achita sume egale, timp de 11 luni

Clienții E.ON Energie România vor plăti timp de 11 luni sume egale, indiferent de consumul lunar de gaze naturale, care se stabilesc pentru fiecare client în parte, în funcție de consumul ultimului an. În a 12-a lună va fi emisă factura de regularizare. Astfel, prețul gazelor naturale este fix timp de 12 luni. E.ON Energie România lansează E.ON Cost Control Gas, un produs care îți asigură aceeași factură, lună de lună, pentru a veni în sprijinul clienților care își doresc să aibă cheltuieli predictibile lună de lună.

Indiferent de consumul lunar de gaze naturale, clienții vor avea de achitat sume egale, timp de 11 luni. Suma lunară se va stabili pentru fiecare client în parte, în funcție de istoricul consumului din ultimele 10-12 luni sau de convenția de consum, se precizează într-un comunicat al companiei. 

“Am dorit să oferim clienților posibilitatea de a avea un control mai bun al costurilor cu factura la gaze naturale. Noul produs uniformizează valoarea facturilor emise lunar, indiferent de anotimp, și astfel se reduce presiunea pe bugetul familiei în perioada de iarnă când, în mod firesc, costurile cresc odată cu punerea în funcțiune a instalațiilor de încălzire. În același timp prețul gazelor naturale rămâne fix, timp de 12 luni ”, afirmă Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie România.

Regularizarea financiară se va face în luna a 12-a când clientul fie primește banii înapoi în cazul în care suma valorilor de plată lunare este mai mare decât valoarea consumului realizat, fie plătește depășirile pe factura de regularizare. Produsul se poate contracta simplu și rapid, exclusiv online pe eon.ro.

În plus, clienții E.ON de gaze naturale care optează pentru E.ON Cost Control Gas intră automat în tombola cu premii pentru un consum redus de energie: 1.000 de seturi a câte 10 becuri LED, 10 premii a câte un an de energie gratuită sau marele premiu, noul OPEL MOKKA 100% electric. Mai multe detalii si regulamentul tombolei pe eon.ro.

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice având un portofoliu variat format din 3,4 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şi municipalităţi. Grupul E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 16 ani. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit circa 1,8 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,5 miliarde de euro.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *