MyAuchan în stația Petrom Militari. Magazinul are program non-stop

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic MyAuchan în stația Petrom Militari. Magazinul are program non-stop

OMV Petrom, cel mai mare producător de țiței și gaze din Europa de Sud-Est, și Auchan Retail România anunță deschiderea primului magazin MyAuchan, în cadrul stației Petrom Militari, de pe bulevardul Iuliu Maniu, din București. Este primul magazin de proximitate deschis în România de Auchan, cunoscut în special pentru rețeaua de hipermarketuri, ce are program non-stop.

Magazinul are o suprafață de 230 metri pătrați și a fost reamenajat după conceptul MyAuchan. Oferta din magazin include mai mult de 4300 de produse, de la alimente proaspete precum fructe, legume, carne, produse de patiserie și brutărie preparate pe loc, până la articole nealimentare și hrană pentru animale. Magazinul va fi aliniat pe o politică de prețuri mici, în acord cu strategia de discount generalizat a Auchan România.

“Deschiderea acestui magazin reprezintă pentru noi materializarea unui concept care corespunde trendului în domeniu: vrem să transformăm oprirea la benzinărie într-o experiență plăcută și cât mai utilă, prin acoperirea unei plaje largi de servicii. Ne bucurăm că prin stațiile Petrom, împreună cu partenerul
nostru Auchan, reușim să venim cu un nou răspuns către consumatorii care își doresc să poată rezolva lucrurile repede și ușor, la prețuri accesibile, dar care în același timp apreciază varietatea și calitatea ofertei.”, a declarat Neil Anthony Morgan, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatea de Downstream Oil.

„Suntem foarte mulțumiți să facem primul pas către multiformat și către realizarea ambiției noastre de a răspunde tuturor clienților, oriunde s-ar afla. Bravo echipelor Auchan și Petrom pentru curajul de a lansa acest parteneriat, pentru rezultatul celor câteva luni de construcție și calibrare a conceptului comercial, și în cele din urmă, pentru primul proiect de acest fel din România! Astfel, vom aduce diferența Auchan în stațiile Petrom, acestea devenind supermarketuri, în adevăratul sens al cuvântului, prin gamă, preț și
experiență de cumpărare.”, a declarat Ionuț Ardeleanu, Director General Auchan Retail Romania.

Cei doi parteneri, OMV Petrom și Auchan Retail au în plan extinderea acestui
parteneriat. Până la sfârșitul anului, se urmărește deschiderea a 15 magazine MyAuchan în cadrul stațiilor Petrom din București și din țară.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *