Primul Summit Internaţional pe Eficienţă Energetică, pe 18 noiembrie

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Primul Summit Internaţional pe Eficienţă Energetică, pe 18 noiembrie

În cadrul principiilor privind Uniunea Europeană a Energiei din cadrul Comunicării Comisiei Europene COM/2015/080, măsurile de eficientizare a consumurilor energetice, diseminate în mod susţinut către consumatorii de energie, sunt elemente esenţiale în scăderea facturilor de energie, iar în acest fel, măsurile de creştere a eficienţei energetice vor sta la baza tuturor deciziilor viitoare în contextul Uniunii Europene a Energiei, susțin reprezentanții Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

250 x 250

În acest sens, ANRE va participa la Primul Summit Internațional pe Eficiență Energetică pentru sectorul industrial și al clădirilor din România, în cadrul RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE. Evenimentul, sub patronajul ANRE – Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei, va avea loc în data de 18 noiembrie 2015, la Sala Palatului din București.

Summit-ul va reuni autorităţi şi furnizori de servicii energetice – companii ESCO, pentru a discuta posibilităţile de dezvoltare din domeniul eficienţei energetice. Reprezentanţii ANRE vor prezenta în cadrul evenimentului noutăţile legislative din domeniul eficientei energetice, atât la nivel naţional cât şi european. Totodată, evenimentul va trata şi subiecte precum eficienţa energetică în industrie şi clădiri, dar şi în cadrul sectorului public, toate acestea urmând a fi prezentate de experţi în domeniu români şi străini.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *