Programul Electric App, propus de MEEMA: Sprijin pentru IMM-urile care investesc în energie regenerabilă

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Programul Electric App, propus de MEEMA: Sprijin pentru IMM-urile care investesc în energie regenerabilă

Întreprinderile mici și mijlocii vor fi sprijinite, în cadrul Planului Național de Investiții și Relansare Economică “Reclădim România”, în ceea ce privește finanțarea investițiilor în surse de energie regenerabilă.

Ministerul Economiei a propus, în primă lectură, în ședința de guvern, o ordonanță de urgență pentru aprobarea Programului Electric App. Este vorba despre o schemă de finanțare a investițiilor realizate de întreprinderile mici și mijlocii pentru dotarea acestora, pentru achiziția, instalarea de echipamente pentru producerea energiei electrice prin panouri fotovoltaice, precum și pentru achiziția de stații de încărcare a vehiculelor electrice. Valoarea maximă a sprijinului este de 100.000 de euro în cadrul acestui program, iar schema beneficiază de un buget de 200 de milioane de euro, a anunţat, şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, după ședința de guvern.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *