Proiectul CEZ “Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor”, premiat la Gala Romanian CSR Awards 2018

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Proiectul CEZ “Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor”, premiat la Gala Romanian CSR Awards 2018

Grupul CEZ in Romania este premiat pentru al doilea an consecutiv la Gala Romanian CSR Awards, categoria Parteneriat intersectorial cu proiectul Niciodata Singur – Prietenii Varstnicilor, un proiect sustenabil, recunoscut national.

Proiectul devenit deja traditie pentru voluntarii Grupului CEZ in Romania, confirma inca o data impactul pozitiv al actiunilor de voluntariat asupra comunitatii locale, obtinand locul II la Gala Romanian CSR Awards.

Cu peste 1000 de ore de voluntariat daruite anual inca din 2016 varstnicilor aflati in grija Centrului de Ingrijire si Asistena Gavana din Pitesti si nu numai, implicarea voluntarilor CEZ a fost recunoscuta pentru prima data la nivel national, in anul 2017, in cadrul aceleiasi gale.

„Am inceput deja al treilea an de parteneriat cu Grupul CEZ in Romania pentru a aduce varstnicilor de la Centrul de Ingrijire si Asistenta Arges batraneti mai frumoase! Exemplul de implicare pe care voluntarii Grupului CEZ in Romania si voluntarii Niciodata Singur – Prietenii Varstnicilor il creste cu succes in fiecare an si il aduce in slujba varstnicilor din cat mai multe camine de batrani din tara”, a afirmat Beatrice Culda, Director Executiv Niciodata Singur – Prietenii Varstnicilor.

„Sunt mandru ca munca si energia colegilor nostri au facut din proiectul „Niciodata Singur – Prietenii Varstnicilor” un proiect sustenabil, care isi castiga inca o data notorietatea nationala dintr-un total de 164 de proiecte inscrise la cea de-a 6 a editie a Galei Romanian CSR Awards”, a precizat Martin Zmelik, CEO CEZ Romania.

Grupul CEZ in Romania s-a alaturat in anul 2016 proiectului “Niciodata singur – Prietenii varstnicilor”, derulat de ONG-ul cu acelasi nume, din dorinta de a sprijini seniorii comunitatii in care activeaza, in lupta cu greutatile varstei. In 2017, cei 35 de voluntari CEZ au continuat sa raspunda nevoilor a 116 seniori care au participat la 8 activitati de socializare, dar au ajuns si la inimile a 522 de beneficiari indirecti. Prin ateliere de creatie, de flori, auditii muzicale, excursii in natura, organizarea primei sezatoare de tricotat „Fularul de la Bunica”, sarbatorirea Zilei Internationale a Varstnicilor prin campania de flori „Flori pentru Suflet” si multe alte activitati, varstnicii si-au exersat memoria, abilitatile lingvistice, mobilitatea fizica si au petrecut momente frumoase alaturi de prieteni.

Implicarea Grupului CEZ in Romania in proiect continua si in prezent, voluntarii CEZ asumandu-si misiunea de a transforma sentimentele de singuratate ale prietenilor lor seniori in momente pretioase si amintiri memorabile.

Gala de Premiere “Romanian CSR Awards” este un proiect amplu ce urmareste sa aduca un plus de vizibilitate celor mai bune actiuni de CSR, contribuind astfel la o mai buna cunoastere a domeniului Responsabilitatii Sociale in Romania. Aflat la a sasea editie, evenimentul a aliniat la start 164 proiecte de responsabilitate sociala corporativa derulate de cele mai importante companii care au derulat actiuni de resposabilitate sociala pe parcursul anului trecut.

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *