Proiectul “Un Milion pentru Romania”: 800 de plopi albi au fost plantați în comuna Prundu, Giurgiu

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Proiectul “Un Milion pentru Romania”: 800 de plopi albi au fost plantați în comuna Prundu, Giurgiu

Proiectul “Un Milion pentru Romania” a continuat cu o nouă ediție –  a șasea. Am plantat 800 de plopi albi, în raza comunei Prundu, jud. Giurgiu, aflăm de la Luminița Durău, Fondatoare & CEO Phoenix Training, inițiatoarea proiectului, care a demarat în 2015 sub umbrela CNR- CME.

Actuala ediție a fost realizată în parteneriat cu Direcția Silvică Giurgiu, Ocolul Silvic Giurgiu și Diaspora Solidarity Group, cu sprijinul sponsorilor Gano Excel, GSM Mobilier Distribution și implicarea lui Tigla Constantin și Mihai Constantineanu.

La această acțiune, voluntarii care au participat sunt elevi de la Liceul Eugen Lovinescu, secția mate- info, Liceul Elena Cuza, secția mate- info și Liceul Teoretic Horia Hulubei.

“Vom continua acest proiect, an de an. Ne-am propus să plantăm 1 milion de copăcei. Este angajamentul nostru, al tinerilor, în contextul schimbărilor climatice, dar, mai ales, este dorința noastră de a face bine naturii și oamenilor. Este vorba despre mediu, despre implicare, despre oameni inimoși și care lasă ceva în urma lor”, spune Luminița Durău.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *