Promovare pentru Oana Gherasim. Va conduce biroul internațional de presă al Grupului Enel. Sergiu Ion va fi noul Director de comunicare al Enel România

Publicat pe Categorii Business, Esential
Prima Pagina Actual Esential Promovare pentru Oana Gherasim. Va conduce biroul internațional de presă al Grupului Enel. Sergiu Ion va fi noul Director de comunicare al Enel România
  • Oana va coordona relația cu media a Enel din 30 de țări în care grupul italian activează
  • InvesTenergy urează succes Oanei Gherasim și lui Sergiu Ion și la cât mai multe proiecte reușite

Directorul de comunicare al Enel România, Oana Gherasim, pleacă la Roma. Din ianuarie 2020, va conduce biroul internațional de presă al Grupului Enel. Ca  Head of Global News Media, ea va coordona  relația cu media a Enel din 30 de țări în care grupul italian activează.

Noul Director de comunicare al grupului Enel în România va fi Sergiu Ion, actualmente Manager Relații cu Presa.

Cu peste 16 ani de expertiză în domeniul comunicării, Oana Gherasim a fost director de comunicare pentru companiile Enel din România din martie 2016. Expertiza sa variază de la relația cu presa și comunicarea de criză la media digitale și advertising. A fost reporter senior la Mediafax, a lucrat pe partea de comunicare la Rompetrol și Cosmote – actual Telekom. Oana Gherasim are o diplomă de licență în Comunicare și Jurnalism de la Universitatea București. Vorbeste Engleza, Italiana, Germana, Neogreaca.

Sergiu Ion este absolvent al Academiei de Studii Economice, a fost timp de 12 ani jurnalist la agenția de presă Mediafax. A lucrat la agenția Grayling și din 2016 face parte din echipa de comunicare a Oanei Gherasim la Enel România.

InvesTenergy urează succes Oanei Gherasim și lui Sergiu Ion și la cât mai multe proiecte reușite.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.