Protest de 2 ore cu peste 200 de angajaţi ai Hidroelectrica

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Protest de 2 ore cu peste 200 de angajaţi ai Hidroelectrica

Peste 200 de  membri ai sindicatului Hidrosind, angajați ai companiei Hidroelectrica, au protestat astăzi, timp de două ore,  în faţa sediului companiei, nemulţumiţi de modul în care este condusă compania, de lipsa resurselor financiare şi de personal specializat.

” Hidroelectrica nu este atât de roz, cum se vede de undeva de sus, adică merge treaba foarte bine şi avem un profit uriaş, pentru că acesta se bazează pe nişte lucruri care nu se văd, pe nişte lucruri mincinoase, până la un punct, care pe termen lung sau chiar pe termen mediu se vor simţi. Ne confruntăm cu mai multe probleme şi amintesc doar câteva, de la lipsa de personal şi mai ales lipsa de personal specializat pe unele domenii, până la lipsa banilor pentru investiţii, lipsa banilor pentru mentenanţă, care mai devreme sau mai târziu se vor traduce prin probleme mari. Hidroelectrica, care e stoarsă acum până la ultima picătură de resurse pentru obţinerea unor profituri imediate, se va transforma din nou într-o societate cu probleme”, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Hidrosind, Nicolae Aurariu.

Potrivit acestuia, salariile din Hidroelectrica sunt „uriaşe” doar pentru manageri, care au de asemenea „bonusuri peste bonusuri”, în timp ce angajaţii sunt plătiţi cu puţin peste minimum pe economie.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.