Publicația Energy-Center aniversează 12 ani

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Publicația Energy-Center aniversează 12 ani

La mulți și buni ani, Energy-Center! Îi felicităm pe colegii noștri de la Energy-Center pentru cei 12 ani de activitate și că „se încăpățânează să creadă în dezbaterea de idei”.

Prezentăm mesajul transmis de Alexandru Moldovan, Redactor Șef și Fondator al publicației Energy-Center:

Energy-Center.ro aniversează 12 ani de la lansarea primului număr, ocazie cu care organizăm și Gala Premiilor pub

Publicatia Energy-Center.ro aniverseaza astazi 12 ani de la aparitia primului numar. Putini, multi e greu de spus. Daca ar fi sa ne raportam la viata publicatiilor din Romania de dupa 1990 mai ca ar fi sa spunem ca suntem la mijloc, ca durata de viata. In fapt, suntem aproape de maturitate si va trece multa vreme de aici inainte pana sa auziti ca Energy-Center.ro a disparut. Nu va disparea atata vreme cat sectorul energetic romanesc are nevoie de noi.

Am pierdut de-a lungul timpului colegi, colaboratori, dar noi am ramas ca una dintre cele mai apreciate voci din domeniu. Nu ne-a fost si nu ne este usor sa supravietium in aceasta lume publicistica din ce in ce mai complicata si dominata, din pacate de non valori. Sau de amatorism. Crezul nostru a fost si ramane “si totusi ne incapatanam sa credem in dezbaterea de idei” , asa cum scrie pe frontispiciul paginii intai.

Astazi ne sarbatorim alaturi de colaboratorii nostri si de cei care ne-au respectat si pretuit de-a lungul celor 12 ani de existenta. In urma cu cinci ani am decis ca la aniversarea noastra sa organizam si o sesiune de premiere pentru companiile , managerii, specialistii din domeniul energetic. Suntem la a sasea gala aniversara, moment in care am decis sa punem in valoare tinerii.

Nu este deloc usor sa identifici valorile energeticii care bat la poarta afirmarii, mai ales in contextul in care ne plangem ca nu avem, sau ca avem din ce in ce mai putin specialisti. Cine cauta, gaseste! Si noi am gasit dintre cei multi pe cei mai buni, sau asa ne place sa credem. Cert este ca avem valori in randul tinerilor si nu trebuie sa facem altceva decat sa-i gasim, sa-i sustinem si sa-i promovam. La Gala aniversara a Energy-Center.ro, in premierea destinata tinerilor energeticieni, vor sta alaturi de ei si “batranii” sistemului. Ce poate fi mai frumos?

Nu ne pierdem speranta, nici noi ca publicatie, nici premiantii nostri ca viitori decidenti in acest complex sistem economic. Caci, nu-i asa? Energia este sangele organismului economic al oricarei tari.

Pretuirea pe care noi o acordam tinerilor din sistemul energetic romanesc trebuie apreciata de companiile in care lucreaza si mai ales de cei ce inca considera ca acest domeniu este unul strategic si definitoriu pentru viitorul Romaniei. Noi facem primul pas, in a remarca valorile, si va garantam ca nu gresim. Poate fi un exemplu de atitudine, dar poate fi chiar mai mult, daca si altii privesc inspre ce incercam sa facem noi.

In final, dar nu la sfarsit, multumim celor ce ne-au sprijinit in demersul nostru. La a 13-a aniversare a Energy-Center tragem speranta ca vom fi facut un pas inainte.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *