RADET: Lucrările în zona spitalului Filantropia, finalizate până pe 15 septembrie

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic RADET: Lucrările în zona spitalului Filantropia, finalizate până pe 15 septembrie

RADET anunţă locuitorii Bucureştiului, că 15 septembrie este termenul pentru finalizarea lucrărilor de înlocuire a tronsonului de reţea de termoficare din zona Spitalului Filantropia. Devansarea termenului anunţat iniţial de la 90 la 50 de zile a fost posibilă în urma deciziilor de organizare a modului în care sunt efectuate lucrările de reparaţii la conductele aferente reţelei primare de termoficare, susțin reprezentanții companiei.

„Ne bucură că putem asigura normalitatea traficului în Capitală, mai ales că data de 12 septembrie înseamnă reînceperea cursurilor pentru elevi şi iminent, o intensificare a traficului. Echipele noastre au lucrat câte 16 ore pe zi pentru a finaliza această lucrare, astfel încât bucureştenii să fie cât mai puţin deranjaţi de şantierul din zona spitalului”, a declarat Valentin Viţalariu, Director General al RADET.

Lucrările de înlocuire a tronsonului de reţea de termoficare în zona Spitalului Filantropia din Sectorul 1, cu o vechime în exploatare de peste 35 de ani, au început în data de 25 iulie. Tronsonul de reţea termică are o lungime de aproximativ 330 de metri liniari. Beneficiarii direcţi ai acestei lucrări sunt locuitorii zonelor Iancu de Hunedoara, Dorobanţi, Floreasca, Ştefan cel Mare, Aviaţiei, sau zona Aeroportului Băneasa.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.