Radisson Blu, la Braşov. O investiție de 10 milioane euro, peste 100 noi locuri de muncă

Publicat pe Categorii Actual, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Radisson Blu, la Braşov. O investiție de 10 milioane euro, peste 100 noi locuri de muncă
  • Grupul de investitori Tresor Com a cumpărat în anul 2015 un imobil de la Telekom pentru a dezvolta un hotel

Carlson Rezidor Hotel Group şi Tresor Com au semnat astăzi contractul de franciză pentru dezvoltarea şi operarea în Braşov a primului hotel afiliat la brandul Radisson BLU din zona Transilvania. Investiţia este estimată la aproximativ 10 milioane euro şi va genera peste 100 de noi locuri de muncă, se precizează într-un comunicat de presă.

58917284

„Radisson Blu Braşov va fi primul hotel din oraşul Braşov afiliat la un operator internaţional de prestigiu, ceea ce va însemna un plus de vizibilitate pentru această destinaţie şi o creştere a calităţii serviciilor hoteliere în piaţa de profil. Ne dorim (…) astfel să sprijinim dezvoltarea pieţei hoteliere locale şi să contribuim la promovarea oraşului Braşov”, a declarat Ramona Neamţu, reprezentanta grupului de investitori Tresor Com.

Hotelul Radisson Blu Braşov va fi situat în zona centrului istoric și  va dispune de 105 camere, restaurante, spaţii de conferinţe, bar, centru SPA & fitness.

Potrivit comunicatului, lucrările vor dura cel mult doi ani, hotelul Radison BLU Braşov urmând să devină funcţional la întreaga sa capacitate începând cu primăvara anului 2018.

Compania Tresor Com a cumpărat în anul 2015, de la Telekom România, un imobil situat în centrul oraşului Braşov cu scopul de a dezvolta un hotel. Pe baza rezultatelor unui studiu de piaţă, s-a demarat procedura de selecţie a unui operator hotelier, în urma căreia a fost ales brandul Radisson Blu.

În România, Grupul Carlson Rezidor Radisson Blu este unul dintre cele mai importante branduri hoteliere din lume, operând aproape 300 de hoteluri în 69 de ţări şi teritorii. Radisson Blu este parte a Carlson Rezidor, care operează  hotelurile Radisson Blu şi Park Inn by Radisson din Bucureşti.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *