Rafinăria Petromidia, în revizie generală

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Rafinăria Petromidia, în revizie generală

Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG International, a anunțat oprirea activității rafinăriei Petromidia și a diviziei de petrochimie, în perioada 11 octombrie – 20 noiembrie 2015, pentru desfășurarea reviziei generale.

În această perioadă, compania va asigura livrările de produse către clienți din stocurile proprii și de pe piața regională.

‘Revizia generală are loc o dată la 5 ani, în acord cu legislația în vigoare pentru funcționarea unei rafinării, iar investiția totală din acest an pentru revizia rafinăriei Petromidia și a diviziei de petrochimie se ridică la 77,5 milioane dolari. Revizia tehnică programată are scopul de a asigura un grad ridicat de siguranță a echipamentelor aflate în funcțiune, la un cost scăzut de mentenanță, precum și îmbunătățirea eficienței instalațiilor printr-o disponibilitate mecanică ridicată’, a declarat Yedil Utekov, directorul general al companiei Rompetrol Rafinare.

Lucrările sunt realizate şi coordonate de compania Rominserv, contractorul general al KMG International, dar şi de alte 44 de companii, fiind implicaţi în total 3.600 de angajaţi. Finalizarea lucrărilor de mentenanţă vizează atingerea unui grad de disponibilitate mecanică de 96,5%, după repunerea în funcţiune a instalaţiilor.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *