Războiul din Ucraina: Grupul E.ON donează 1 milion de euro pentru ajutor umanitar imediat

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Războiul din Ucraina: Grupul E.ON donează 1 milion de euro pentru ajutor umanitar imediat

Ca un prim pas, Grupul E.ON donează 1 milion de euro pentru a ajuta organizațiile implicate în ajutorarea refugiaților și a celor afectați de război.

În plus, primim numeroase donații de la angajații Grupului E.ON din întreaga Europă, pe o platformă de donații special creată pentru Grup, valoarea sumelor colectate astfel urmând să fie dublată de E.ON, anunță compania. Mulți angajați ai E.ON doresc, de asemenea, să ofere ajutor în nume propriu pentru a-i sprijini direct pe oamenii din Ucraina. Compania va coordona ajutorul dat de angajați.

“Simțim în prezent un val uriaș de solidaritate și dorință de a ajuta oamenii din Ucraina. Angajații noștri din filialele regionale din Polonia, România, Slovacia, Republica Cehă și Ungaria văd, în fiecare zi, efectele umanitare teribile ale războiului în imediata vecinătate a Ucrainei. Măsuri concrete de ajutorare la fața locului sunt fie în desfășurare, fie în faza de planificare. Acestea includ construcția de infrastructură energetică pentru cazarea refugiaților la granița dintre România și Ucraina și asigurarea de condiții de cazare și odihnă pentru refugiații în Republica Cehă. Saci de dormit, bandaje și saltele sunt colectate la sediul E.ON din Polonia pentru a fi donate Crucii Roșii Poloneze”, potrivit unei informări transmise de E.ON România.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.