Răzvan Nicolescu a plecat de la Deloitte: It is time for action!

Publicat pe Categorii Esential, Flux energetic
Prima Pagina Actual Esential Răzvan Nicolescu a plecat de la Deloitte: It is time for action!

Răzvan Nicolescu a decis să plece de la Deloitte, unde era partener și lider pentru Europa Centrală responsabil de industria gazelor naturale, petrolului și produselor chimice,

După mai bine de șase ani (75 luni) de minunată experiență profesională în cadrul Deloitte (cea mai mare firmă de servicii profesionale din lume) am ales să urmez alte provocări în cariera profesională… Las în urma mea la Deloitte cea mai buna echipă de consultanță pe zona de energie și resurse din Romania, o echipă condusa de colegul și prietenul meu Sorin Elisei. Sunt convins că vor avea în continuare succesul pe care îl merită, a anunțat Nicolescu pe facebook.

Despre ce va face în continuare, el a precizat:

Mi-am pus cunoștințele și experiența la dispoziția Uniunii Europene, sprijinind încercarea acesteia de a deveni un jucător global în domeniul inovării, digitalizarii și al luptei împotriva schimbărilor climatice.

Îmi propun, de asemenea, să ajut firme românești și antreprenori locali să se transforme și să beneficieze de tranziția energetică.

Vreau să fac din Asociația pentru Energie Curată și lupta împotriva Schimbărilor Climatice una dintre cele mai cunoscute și eficiente la nivel national și regional.

În ceea ce mă privește : it is time for action!

Răzvan Nicolescu a fost invitat de Comisia Europeana să facă parte, timp de un an, din randul Ambasadorilor Pactului Climatic Europeană.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *