Recomandăm “Bucharest Leaders Summit: The Future is Now. Perspectives of the Aftermath”, 11 – 29 mai

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Recomandăm “Bucharest Leaders Summit: The Future is Now. Perspectives of the Aftermath”, 11 – 29 mai
  • InvesTenergy este Partener Media

Mâine, 11 mai, începe “Bucharest Leaders Summit: The Future is Now. Perspectives of the Aftermath”, al 15-lea eveniment din seria „Împreună Protejăm România”, care se va desfășura în perioada 11 – 29 mai 2023.

Evenimentul este organizat de Grupul de Presa MediaUno, Institutul National de Statistica, Departamentul pentru Dezvoltare Durabila din Guvernul României si Asociatia MediaUno, in parteneriat cu Senatul României, cu sprijinul Ministerului Apararii Naționale, al Statului Major al Apararii, al Statului Major al Fortelor Aeriene, al Statului Major al Statului Major al Fortelor Navale, al Statului Major al Fortelor Terestre si al Serviciului de Telecomunicatii Speciale.

Mâine, 10 mai, va fi deschiderea oficială, la Senat, Palatul Parlamentului.  

Personalități de top din România și din lume vor discuta, la București, despre cele mai mari provocări ale zilei de astăzi.

Ioana Țigănescu, managing partner Grupul de Presă MediaUno: “Dorim sa multumim partenerilor care cred in acest proiect! Sprijinul lor ne onorează și ne stimulează să găsim tot mai multe modalități de promovare a discursurilor și opiniilor vorbitorilor internaționali. Provocarea principală este să contribuim la schimbările sociale necesare pentru o viață mai sigură. Potrivit crezului Fondatorilor, vrem să contribuim la transpunerea celebrei Declarații de Independență în realitate și în România. Considerăm că aceste adevăruri sunt de la sine înțeles, că toți oamenii sunt creați egali, că sunt înzestrați de Creatorul lor cu anumite drepturi inalienabile, că printre acestea sunt Viața, Libertatea și căutarea fericirii”.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *