Recomandăm Conferința CursDeGuvernare.ro “Noua economie europeană și transformarea economiei românești”, pe 26 octombrie

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Recomandăm Conferința CursDeGuvernare.ro “Noua economie europeană și transformarea economiei românești”, pe 26 octombrie

Curs de Guvernare organizează, în data de 26 octombrie 2021, conferința online cu tema “Noua economie europeană și transformarea economiei românești”. Dezbaterile, care vor avea loc între 15.00 – 17.45, se vor transmite pe CursDeGuvernare.ro, Facebook și YouTube.

Întreaga economie europeană se resetează potrivit direcțiilor trasate de „Fit for 55”, iar România nu poate rămâne în urmă în încercarea de-a-și adecva modelul economic la acest trend: e șansa de-a rămâne pe harta economică a UE.  De la tranziția energetică și tehnologiile depoluante, la miza utilizării hidrogenului,  de la economia circulară și uriașul potențial de reciclare, la digitalizarea companiilor și inovarea în IT, de la resursele naturale de care dispunem și de care depind industriile noii economii, la stimularea ecosistemului de companii orientate către verde, digital, reciclare:  Toate acestea trebuie să însemne crearea de industrii.

Decidenți, experți, jucători în sectoare economice întoarse cu fața spre viitorul iminent – cu toții încearcă să răspundă la întrebarea: Ce e de făcut începând de mâine; sau chiar de azi? Sau chiar de ieri dimineață?

Speakerii confirmați sunt:

  • Virgil Popescu, Ministrul Energiei, Ministrul Economiei 
  • Iuliu Winkler, eurodeputat, prim-vicepreședinte SME Europe (Asociația Europeană a IMM-urilor)
  • Răzvan Nicolescu, președinte, Asociația pentru Energie Curată şi Lupta Împotriva Schimbărilor Climatice, membru al Consiliului de Conducere al Institutului European de Inovare și Tehnologie (EIT)
  • Cristian Nevzoreanu, Director Comunicare & CSR, Renault Group România
  • Monica Hodor, directorul general al companiilor E-Distribuție
  • Radu Căprău, vicepreședinte Concordia, membru al directoratului OMV Petrom
  • Alin Ioaneș, CEO, Rombat (TBC)
  • Constantin Damov, Chairman and Co-Founder, Green Group (TBC)

Înregistrarea este gratuită

https://nl.cursdeguvernare.ro/clk/911994/524928618/18715972/10058a8ee021409b20958248759eb490


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.