Recomandăm Energy CEO Forum & Awards Gala, organizat de The Diplomat-Bucharest pe 10 mai

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Recomandăm Energy CEO Forum & Awards Gala, organizat de The Diplomat-Bucharest pe 10 mai
  • InvesTenergy este Partener Media

The Diplomat Bucharest organizează cea de-a XII-a ediție a Energy CEO Forum & Awards Gala, pe 10 mai 2023.

Evenimentul acționează ca o platformă informațională de dialog și schimb de cunoștințe dedicată liderilor, companiilor și managerilor din industrie, cu scopul de a prezenta cele mai recente actualizări și perspectiva transformării sectorului energetic din România.

Cu o tradiție îndelungată începută în 2012, The Diplomat- Bucharest a dezvoltat evenimentul Gala Premiilor într-o platformă mai complexă, prezentând Forumul CEO al industriei energetice, urmat de o festivitate cu premii pentru a evidenția performanța companiilor energetice din România.

Gala The Diplomat-Bucharest, ajunsă la cea de-a 12-a ediție, este un eveniment de elită și o platformă de recunoaștere, recompensare și sărbătorire a succesului celor mai proeminente companii, proiecte și persoane care acționează în domeniul energetic din România. Pe baza informațiilor cercetate riguros și a unui juriu format din nume proeminente din mediul de afaceri, guvern și societatea academică, Gala s-a impus în calendarul de evenimente energetice din România.

Mai multe informații despre Agenda evenimentului, speakeri, juriu, puteți afla accesând următorul link:

https://energy-ceo-forum-awards.thediplomat.ro/https://energy-ceo-forum-awards.thediplomat.ro/


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *