Recunoaștere pentru Maratonul Olteniei, marca CEZ România

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Recunoaștere pentru Maratonul Olteniei, marca CEZ România

A cincea ediție a Maratonului Olteniei a fost premiată cu argint la categoria Sport & Entertainment, la Gala Romanian PR Award 2017.

Argintul obținut la Gala Romanian PR Award 2017 aduce recunoaștere si apreciere națională sutelor de donatori de energie pozitivă implicați în eveniment, fie în calitate de organizatori, voluntari, concurenți, donatori de sânge sau pur și simplu vizitatori ai locului de start al evenimentului, Parcul Zăvoi, spun reprezentanții CEZ România.

A doua apariție a Grupului CEZ în România pe scena Galei Romanian PR Award reconfirmă faptul că sectorul energetic poate pune la dispoziția clienților evenimente promovate creativ, de la servicii și produse până la încurajarea unui stil de viață sănătos și implicarea în cauze nobile, se precizează în comunicatul companiei.

Maratonul Olteniei – ediția a cincea și-a deschis anul acesta porțile pe 26 și 27 august, la Râmnicu Valcea. 574 de concurenți s-au adunat la startul celor 4 probe de MTB și Trail Run din pasiune pentru un stil de viață sănătos, precum si din dorinta de a sprijini o cauza nobilă: dotarea cu echipamente medicale a Centrului de Transfuzii Sanguine Râmnicu Vâlcea.Taxele de înscriere și donatiile participantilor, suma completată de Grupul CEZ în România până la valoarea de 15 000 euro se vor concretiza în echipamente medicale necesare Centrului.

Grupul CEZ în România a urcat pe scena Galei Romanian PR Award pentru prima data în anul 2016, când a obținut Aurul la categoria Marketing – produse și servicii existente pentru proiectul „Biblioteca de Energie”.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *