Reglementatorii din energie se reunesc la București

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Reglementatorii din energie se reunesc la București

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) și Asociaţia Regională a Reglementatorilor în domeniul Energiei (ERRA) organizeaza cea de a XIV-a ediție a Conferinţei cu tema Investiţii şi reglementare în domeniul energiei, eveniment care va avea loc în perioada 5 – 7 octombrie 2015, la Grand Hotel Marriott, Bucureşti.

Inv_conf_banner_2015

Acesta este cel mai important eveniment regional cu profil de reglementare, la care participă peste 100 de reprezentanți ai autorităţilor de reglementare din 37 de ţări.
Conferința constituie un punct de întâlnire cu tradiţie al reglementatorilor în domeniul energiei și reunește un număr mare de profesioniști care activează în domeniu, reprezentanţi ai organismelor guvernamentale, investitori, consultanţi, reprezentanţi ai mediului bancar, ai firmelor de avocatură implicaţi în activităţi cu profil energetic, scopul ei fiind acela de a oferi o imagine de ansamblu a unui domeniu care se dezvoltă cu rapiditate şi de a asigura accesul la experienţa reglementatorilor din întreaga lume din acest domeniu.

Lucrările Conferinței se vor desfășura pe parcursul a două zile, în cadrul a patru sesiuni, structurate astfel:

• Sesiunea I: Poziția pe care o ocupă industria energiei în România
• Sesiunea II: Lecții învățate în cadrul procesului de liberalizare a pieței de energie
• Sesiunea III: Evoluțiile actuale ale pieței gazelor naturale
• Sesiunea IV: Aspecte de ordin legislativ și financiar în domeniul energiei

În data de 7 octombrie 2015, vor avea loc alte trei evenimente importante, și anume întâlnirea preşedinţilor autorităţilor de reglementare membre ERRA, reuniunea Comitetului pentru Tarife/ Preţuri, precum și reuniunea Comitetului pentru Licenţe/ Concurenţă.

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei este membră fondatoare a Asociaţiei Regionale a Reglementatorilor în domeniul Energiei și una din cele 15 semnatare ale Constituţiei ERRA, eveniment care a avut loc în luna decembrie a anului 2000, la Bucureşti. ERRA este o organizație care are în prezent 37 de membri, reglementatori independenţi în domeniul energiei din Europa Centrală, din regiunea Euroasiatică, Africa, Asia, Orientul Mjlociu şi SUA.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *