RENEXPO® are loc mai devreme: 17 – 18 noiembrie!

Publicat pe Categorii Eficienta energetica, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic RENEXPO® are loc mai devreme: 17 – 18 noiembrie!

Ca urmare a tragicului eveniment care a avut loc la Clubul Colectiv din Bucureşti, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă – ISU a informat conducerea Sălii Palatului că nu permite organizarea evenimentului RENEXPO® între 18-20 noiembrie, la Sala Palatului, conform noilor măsuri de protecție împotriva incendiilor.

250 x 250

Ținând cont de această măsură de prevenire a oricărui risc, Sala Palatului a oferit două noi perioade pentru organizarea RENEXPO®. În condițiile date, echipa Reeco, împreună cu expozanții și partenerii la conferințe, au luat decizia de a schimba perioada de desfășurare a RENEXPO®. Acesta va avea loc între 17-18 noiembrie 2015, durata târgului fiind redusă de la 3 la 2 zile.

„Sunt sigură că vom face față acestei situații și vom oferi o platformă extraordinară tuturor celor care doresc să contribuie la dezvoltarea sectorului de afaceri pe energie regenerabilă și eficiență energetică din România”, spune Gabriela Bujeniță, manager de proiect RENEXPO® South-East Europe (București).


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *