RENEXPO: Primul Summit Internațional pe Eficiență, pe 18 noiembrie

Publicat pe Categorii Eficienta energetica, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic RENEXPO: Primul Summit Internațional pe Eficiență, pe 18 noiembrie

Pentru a susține și pentru a contribui la promovarea schimbărilor legislative stabilite de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei cu privire la eficiența energetică, REECO va organiza Primul Summit Internațional pe Eficiență Energetică pentru sectorul industrial și al clădirilor din România, în cadrul RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE.

300x250px-300x250

Evenimentul va avea loc, sub patronajul ANRE – Autoritatea Națională de Reglementare
în domeniul Energiei, pe data de 18 noiembrie 2015, la Sala Palatului din București.

“Eficiența Energetică este vitală pentru menținerea unui avantaj competitiv si are
în vedere nu doar economisirea de energie în industrie, sectorul comercial sau privat, ci oferă, de asemenea, noi modele de afaceri, sisteme de măsurare inovative a energiei economisite și noi produse care ar putea ajuta economia României în a se alinia cu alte țări dezvoltate. În cadrul principiilor privind Uniunea Europeană a Energiei din cadrul Comunicării Comisiei Europene COM/2015/080, măsurile de eficientizare a consumurilor energetice, diseminate în mod susţinut către consumatorii de energie, sunt elemente esenţiale în scăderea facturilor de energie, iar în acest fel, măsurile de creştere a eficienţei energetice vor sta la baza tuturor deciziilor viitoare în contextul Uniunii Europene a Energiei”, se menționează în comunicatul REECO RO Expozitii, organizatorul RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE la București.

Summit-ul va reuni autorități, persoane cheie din industrie și furnizori de servicii
energetice – companii ESCO, pentru a discuta posibilitățile de dezvoltare din domeniu.
Reprezentanții ANRE vor prezenta în cadrul Summit-ului noutatile legislative din domeniul eficienței energetice, atât la nivel national, cât și european. Evenimentul
va trata și alte subiecte, precum: Poate revigora eficiența energetică, investițiile în sectorul energetic?; Construirea clădirilor eficiente energetice: perspective, așteptări, soluții și noutăți; Eficiența energetică în industrie: servicii energetice în sectorul industrial – un domeniu unde calitatea, inovația și concurența se intersectează; Sectorul public: orașe termoficate ale viitorului – de la inovație la câștig și altele.

La târg, vizitatorii vor putea intra în contact direct cu experți, persoane cheie și cu dezvoltatori de proiecte pentru schimb de experiență! Peste 45 de companii naționale și internaționale din 11 țări, s-au înregistrat deja ca expozanți în cadrul celui de-al VIII-lea Târg și Conferințe pe Energie + Eficiență al României, printre care se numără și companii din sectorul eficienței energetice: Evinox Energy din Anglia, Fiamma Brenner Service, Lisscom, Rosenc și alții. Târgul și conferințele sunt patronate de Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri și susținute de parteneri importanți din domeniu printre care amintim de: APMCR, APER, Ae3rPloiești, ENERO, ESCOROM, ICEMENERG, IRE, PSC, PPTT și alții.

Mai multe informații, pe RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *