RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, pe 18-20 noiembrie

Publicat pe Categorii Eficienta energetica, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, pe 18-20 noiembrie

Au mai rămas 3 săptămâni până la deschiderea RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE – al VIII-lea Târg și Conferințe pe Energie+Eficiență, care va avea loc în perioada 18-20 noiembrie 2015, la Sala Palatului din București.

300x250px-300x250

În paralel cu expoziția și conferințele de specialitate vor avea loc o serie de evenimente conexe la care ce interesați pot participa în mod gratuit, anunță organizatorii.

Evenimente conexe gratuite:
– ceremonia de deschidere
– RENERGY AWARD
– A II-a Conferință Internațională-Energie din deșeuri
– Forum-Carieră în industria energetică

Pentru evenimentele gratuite, tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați online!

În cadrul RENEXPO, InPulse Consulting Partners/ PRO SME BISNET și Bayern Innovativ ca parte din Enterprises Europe Network și REECO vă invită să participați la întâlniri de cooperare la București. Business Matching este metoda ideală de a căuta noi parteneri și furnizori profesioniști. Principalul beneficiu al acestui serviciu este stabilirea unui nivel de încredere și integritate. Business Matching este poarta de acces către rețele de afaceri complexe, un concept pentru antreprenorii care doresc să colaboreze cu firme din sectorul energetic în general, în special cu cele active în domeniul surselor de energii regenerabile și eficienței energetice în clădiri.

Mai multe informații găsiți Aici


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *