Restart Energy, furnizor de energie și gaze naturale din Timișoara, susține școla online. Oferă laptopuri copiilor fară posibilități

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Restart Energy, furnizor de energie și gaze naturale din Timișoara, susține școla online. Oferă laptopuri copiilor fară posibilități

Restart Energy, furnizor român de energie electrică și gaze naturale, se implică activ în dotarea școlilor cu tehnologie modernă, care să faciliteze accesul copiilor fară posibilități la sistemul de învățământ online, adoptat în timpul pandemiei.

În cadrul programului “Restart Educație – Școală online pentru toți”, compania a oferit laptopuri în valoare de peste 5000 de euro Școlii Primare “General Berthelot” din jud. Hunedoara.

“Traversăm vremuri dificile și tot ce ne rămâne este să ne adaptăm. Noua normalitate ne-a luat pe toți prin surprindere, dar uniți reușim să mergem înainte. Știm cât de necesară este școala online în perioada pandemiei și mai știm și cât de dificil este pentru unii elevi să aibă acces la ea. De aceea, vrem să fim alături de ei încă din prima zi de școală și facem tot ce putem pentru a le sări în ajutor și pentru a da un RESTART educației din România” ,declară Armand Doru Domuța, CEO Restart Energy.

De notat că, în 2020, Restart Energy a fost prima companie din Banat care a răspuns pozitiv apelului de a sprijini activitatea Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, în lupta împotriva epidemiei cu virusul Covid-19.

Restart Energy este un furnizor național și independent de energie electrică și gaze naturale pentru locuințe și companii, cu capital 100% românesc, înființat în Timișoara, în timpul perioadei de liberalizare a acestui sector în România. Pentru mai mulți ani la rând, a fost furnizorul cu cea mai mare rată de creștere din România și a operat cele mai mici prețuri la energie și gaze naturale, de pe piața liberă. Împreună cu serviciile de furnizare, Restart Energy oferă acces și la platforma Restart Energy Democracy, o platforma care permite schimburile directe de energie între producători și consumatori.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *