Ringhel, furnizor de software pentru industria de energie și gaze, a câștigat competiția CEE Startup Challenge 2020

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ringhel, furnizor de software pentru industria de energie și gaze, a câștigat competiția CEE Startup Challenge 2020

Ringhel, principalul furnizor de software din România ce se adresează industriei de energie electrică și gaze a câștigat competiția CEE Startup Challenge 2020

Ringhel, principalul furnizor de software din România ce se adresează companiilor care activează în industria de energie electrică și gaze, s-a clasat pe locul 1 la cea de-a cincea ediție a CEE Startup Challenge.

Din sutele de startupuri europene care s-au înscris în competiția organizată de platforma internațională Vestbee.com, prin care investitorii și corporațiile se pot conecta cu startup-uri remarcabile din Europa Centrală și de Est, Ringhel a câștigat locul 1 în categoria Best Impact Startup.

Mihai Dârzan, CEO Ringhel, a afirmat: „Sunt recunoscător și onorat pentru primirea acestei distincții, la care au concurat alte 900 de companii europene. Acest lucru arată că eforturile noastre se îndreaptă în direcția corectă și facem toate demersurile necesare pentru a schimba modul în care software-ul este creat și livrat în întreaga lume.”

Lansată în 2014, compania Ringhel a crescut nivelul de digitalizare a companiilor de energie electrică și gaze, prin software de tip ERP și CRM de înaltă calitate, ajutându-le astfel să-și gestioneze întregul flux de business prin procese inovatoare bazate pe automatizare. Soluțiile software Ringhel sunt concepute astfel încât să permită companiilor de energie și gaze să se adapteze cu ușurință noilor cerințe și reglementări din piață și să-și gestioneze activitățile 360 grade, evitând cât mai mult intervenția și erorile umane.

Anul trecut, compania Ringhel a câștigat competiția Startup Europe Summit, iar anul acesta, Ringhel a fost desemnată “Technology Provider of the year”, pentru piața de energie din România.

În prezent, compania Ringhel este estimată la o valoare de aproximativ 7 milioane de euro, având potențialul de a-și crește rapid valoarea prin lansarea PROCESIO, cea mai recentă tehnologie a companiei de software.

Mai mult, Ringhel își propune să facă o investiție de serie A în ianuarie 2021 și se așteaptă să  atragă 3 milioane de euro, plan care va crește și potențialul companiei de a deveni unicorn.

Portofoliul actual de clienți al companiei include peste 50% din furnizorii de energie electrică și 20% din furnizorii de gaze activi pe piața românească, printre care CEZ, E.ON, ENGIE, Lukoil, MET România Energy, Restart Energy și mulți alții. În 2018, Ringhel a intrat pe piața din Serbia și în prezent intenționează să se dezvolte și pe alte piețe europene, pentru a deveni una dintre primele alegeri în ceea ce privește softurile de tip ERP și CRM în Europa și SUA.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *