Robert Tudorache a demisionat din Consiliul de Administrație al Nuclearelectrica

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Robert Tudorache a demisionat din Consiliul de Administrație al Nuclearelectrica

Robert Tudorache a demisionat din functia de membru al Consiliului de Administrație al Nuclearelectrica, a informat compania, printr-un raport transmis BVB.

Membrii Consiliului de Administratie al SNN au luat act, prin Decizia nr. 130/10.07.2020, de demisia domnului Iulian Robert Tudorache din funcția de membru al Consiliului de Administrație începând cu data de 24.08.2020, demisie înregistrată la SNN în data de 09.07.2020, precizează compania.

Tudorache a fost numit în funcția de membru în Consiliul de Administrație al SNN prin Hotararea AGOA nr. 12/28.09.2018 ca urmare a derularii unei proceduri de selecție în conformitate cu prevederile OUG 109/2011, pentru un mandat de 4 ani.

SN Nuclearelectrica îi multumeste domnului Iulian Robert Tudorache pentru implicare, profesionalism și contribuția activă la implementarea strategiei de dezvoltare a companiei pe perioada mandatului dumnealui, se afirmă în informarea transmisă BVB

În AGOA convocată pentru data de 27 iulie, acționarii sunt solicitați să aleagă un membru al CA Nuclearelectrica, prin vot secret, cu o durată a mandatului până 28 septembrie 2022. Până la această dată, s-a înscris un singur candidat – Călin Radu Vilt, licențiat al UPB, consilier CNR-CME.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *