Romgaz, pregătiri pentru demararea investiției de la Mintia. A comandat studiul de fezabilitate

Publicat pe Categorii Flux energetic, Investitii / Tranzactii
Prima Pagina Actual Flux energetic Romgaz, pregătiri pentru demararea investiției de la Mintia. A comandat studiul de fezabilitate

Ministerul Energiei a anuntat ca au inceput pregatirile pentru construcția unui grup nou de producție în cadrul CEH la Mintia, o investiție în ciclu combinat care va stabiliza economic, social și energetic întreaga regiune și implicit România.

Romgaz a luat decizia de a comanda un studiu de fezabilitate privind oportunitatea investiției la Mintia, se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului.

Prezent la Conference Emerging and Frontier Markets, la New York, Adrian Volintiru, directorul general, a afirmat ca Romgaz are în vedere finalizarea investiției de la Iernut și demararea celei de la Mintia, extinderea de capacitați de explorare și exploatare din Marea Neagră, cat și dezvoltarea regională, conform unei postări pe pagina de Facebook a companiei.

Si industria petrochimică este de interes pentru Romgaz, precum și cooperarea internațională, care va aduce nu doar vizibilitate și notorietate la nivel regional cât și potențial crescut de implicare în dezvoltarea de interconexiuni care sa contribuie la diversificarea surselor de aprovizionare cu gaze, a precizat Volintiru

La New York, delegația Romgaz a avut întâlniri cu reprezentanți ai companiilor de brokeraj, ai investitorilor și corporațiilor interesate să investească în acțiunile Romgaz (SNG).


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *