Romgaz sprijină Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina cu 1,5 milioane lei

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Romgaz sprijină Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina cu 1,5 milioane lei
  • Ministrul Virgil Popescu coordonează acţiunile companiilor din subordine astfel încât cât mai multe unităţi spitaliceşti să beneficieze de sprijin financiar

Romgaz sprijină în continuare spitalele din România alocând 1,5 milioane de lei pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru achiziţionarea de materiale necesare luptei împotriva Coronavirus.

Adrian Volintiru, directorul general al Romgaz, a declarat: “Preocuparea constantă a companiei noastre este de a-şi oferi suportul pentru îmbunătăţirea serviciilor medicale din România, confirmând astfel angajamentul ferm asumat de a fi mereu alături de comunitate şi de autorităţi în lupta cu pandemia. Împreuna cu Ministrul Economiei, Energiei Şi Mediului de Afaceri (MEEMA), Virgil Popescu, am identificat spitalele cu cele mai mari nevoi şi am decis să susţinem financiar achiziţionarea de produse necesare şi echipamente pentru a elimita efectele produse de Coronavirus”.

Ministrul Virgil Popescu coordonează acţiunile companiilor din subordine astfel încât cât mai multe unităţi spitaliceşti să beneficieze de sprijin financiar. Am spus prezent cu fiecare ocazie şi nu vom întârzia să susţinem spitalele şi implicit cadrele medicale care fac un efort supromenesc în lupta cu Coronavirus”, afirmă directorul general al Romgaz.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *