Rompetrol a modernizat cea mai mare stație de carburanți din Republica Moldova

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Rompetrol a modernizat cea mai mare stație de carburanți din Republica Moldova

KMG International, prin subsidiara Rompetrol Moldova, anunță finalizarea modernizării stației de carburanți Rompetrol din Chișinău, strada Ginta Latină, o zonă importantă a Capitalei. Noul complex se întinde pe o suprafață de 500 de metri pătrați, iar clienții Rompetrol au posibilitatea să-și alimenteze automobilele folosind cele 4 pompe, să beneficieze de serviciile unei spălătorii auto moderne, dar să se și recreeze în zona bistro a stației de carburanți.

„Stația de carburanți din sectorul Ciocana este una dintre cele mai mari și cele mai moderne din țară, fapt ce consolidează poziția Rompetrol Moldova în regiune. Clienții noștri vor găsi facilități de ultimă generație, servicii de calitate și carburanți de top aduși din România, produși de specialiștii Rompetrol. Vom continua în viitorul apropiat să extindem rețeaua de distribuție a carburanților, pentru a veni în întâmipinarea clienților noștri din toată țara”, a declarat Ascar Japarov, Directorul General Rompetrol Moldova.

Noua stație de carburanți a fost modernizată urmând liniile generale de rebranding aplicate în cadrul Rompetrol. Stația este complet integrată în conceptul Rompetrol, cu facilități și servicii moderne, folosind exclusiv combustibili de înaltă calitate obținuți la rafinăria Petromidia Năvodari.

Petromidia este cea mai mare rafinărie din România și una dintre cele mai importante din zona Mării Negre. Principalul activ al KMG International în regiune asigură rețelelor de distribuția din România, Republica Moldova, Georgia și Bulgaria carburanți de cea mai bună calitate, obținuți după rețete adaptate nevoilor pieței de consum.

Totodată, în cadrul noului complex Rompetrol din Chișinău, a fost inaugurat și un centru operațional pentru colaborarea și conlucrarea cu clienții. Practic, persoanele fizice și juridice pot încheia contracte de furnizare a combustibilului, dar și a altor produse și servicii în cel mai apropiat oficiu.

Rompetrol Moldova este unul din cei mai mari importatori de combustibil din Moldova, cu o cotă de 49,3% pe piața locală a carburanților. Compania face parte încă din 2002 din Grupul KMG International, deținut de compania națională de petrol și gaze din Kazahstan, KazMunayGas.

Rompetrol Moldova a creat peste 1.000 de locuri de muncă în cei 17 ani de existență pe piața locală. La ora actuală, compania operează o rețea alcătuită din 87 de stații de carburanți, răspândite în toată țara.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *