Rompetrol – Festivalul Internațional George Enescu, 14 ani de parteneriat pentru muzica clasică

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Rompetrol – Festivalul Internațional George Enescu, 14 ani de parteneriat pentru muzica clasică
  • Pe parcursul Festivalului, Rompetrol introduce un playlist de muzică clasică în benzinării și în aplicația mobilă #RompetrolGo, care poate fi descărcat și ascultat gratuit de către pasionații de muzică clasică

A început cea de-a XXVI-a ediție a Festivalului Internațional George Enescu. Evenimentul a debutat, duminică 27 august, cu concertul Filarmonicii „George Enescu”, sub bagheta maestrului Cristian Macelaru, alături de violoncelistul francez Gautier Capuҫon.

O dată la doi ani, mii de muzicieni, cele mai bune orchestre și artiști din lume încântă publicul cu spectacolele lor în cadrul Festivalul Internațional George Enescu. Un ciclu complet de compoziții ale lui George Enescu, operă, concerte în familie, muzică modernă și contemporană, premiere mondiale și românești, alături de cea mai bună selecție de muzică clasică, romantică și baroc, dezvăluie un eveniment cu adevărat unic realizat cu dragoste, generozitate și excelență.

Programul festivalului include peste 3.500 dintre cei mai faimoși artiști ai lumii, peste 40 de orchestre din 16 țări, opere de operă la prima audiere și concerte educaționale pentru copii.

În perioada 27 august-24 septembrie vor avea loc evenimente în 12 orașe din întreaga țară- spectacole muzicale și recitaluri, proiecții de filme, expoziții și o instalație artistică ce combină elemente de realitate augmentată.

Rompetrol – KMG International sprijină Festivalul Internațional George Enescu de 14 ani, iar pe parcursul Festivalului compania introduce un playlist de muzică clasică în benzinării și în aplicația mobilă #RompetrolGo, care poate fi descărcat și ascultat gratuit de către pasionații de muzică clasică.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *