S-a dat startul la competiția studențească E.ON Energy Challenge, ediția 2022

Publicat pe Categorii Eficienta energetica, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic S-a dat startul la competiția studențească E.ON Energy Challenge, ediția 2022
  • Studenții și masteranzii din toată țara care au idei inedite din zona energiei se pot înscrie pe site-ul competiției până pe 20 decembrie
  • Premiile depășesc 5.000 euro

Aflată la cea de a VIII-a ediție, E.ON Energy Challenge, organizată de E.ON România, a devenit deja o tradiție în peisajul competițional studențesc.

Studenții și masteranzii din toată țara, plini de energie și idei inedite legate de Energie Verde, Eficiență Energetică & Optimizare Rețea, Produse și servicii clienți, Digital & Smart, sunt invitați să-și înscrie Propunerile inedite, proiectele inovatoare se pot înscrie până în data de 20 decembrie, pe site-ul dedicat https://energychallenge.eon-romania.ro/inscrie-te/

Noutatea ediției 2022 este că în competiție, concurenții pot participa fie individual, fie în cadrul unei echipe. Toți cei înscriși își vor susține proiectul în cadrul unui video-interviu. Ulterior prezentările vor fi analizate de un juriu format din specialiști E.ON și în funcție de punctajul obținut se vor califica în etapa următoare.

Cele mai bune proiecte vor fi desemnate tot online și vor fi comunicate la finalul lunii ianuarie 2022. Finaliștii vor participa la sesiunea de conferințe și seminarii din cadrul Energy Challenge Academy care va avea loc la începutul lunii februarie. Marea finală a competiției urmează să se desfășoare la începutul lunii aprilie a anului viitor.

Premiile puse în joc depășesc 5.000 euro: 3.000 euro locul I, locul II – voucher de vacanță de 500 euro pentru fiecare membru din echipă și locul III – voucher de cumpărături de 1.000 lei tot pentru fiecare membru din echipă.

E.ON Energy Challenge a debutat în anul 2015 și de atunci a antrenat circa 300 de studenți din diferite centre universitare din România. Proiectele prezentate pe parcursul acestor ani au oferit soluții inovative inedite, unele dintre acestea fiind replicate în cadrul companiei E.ON.

Câștigătoarea ediției 2021 a fost echipa Smart Rides formată din studenți de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, Academia de Antreprenoriat București, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Locul II a fost ocupat de echipa David Technologies de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, iar locul III de echipa Doctorescu formată din studenți de la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Pentru mai multe informații vă invităm să accesați pagina de Facebook a concursului: https://www.facebook.com/studentenergychallenge.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.