S.A.P.E. recrutează expert eficientizare investiții – inginer energetician pentru administrarea parcurilor fotovoltaice și eoliene. Beneficii multiple

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic, Info, Info Consumatori
Prima Pagina Energie Electrica si termica S.A.P.E. recrutează expert eficientizare investiții – inginer energetician pentru administrarea parcurilor fotovoltaice și eoliene. Beneficii multiple

Societatea de Administrare a Participatiilor în Energie – S.A.P.E., cu acționar unic statul român, prin Ministerul Energiei, are nevoie de un specialist, care să intre în echipa care administrează parcurile fotovoltaice și eoliene din dotare. Societatea recrutează inginer energetician, expert eficientizare investiții.

Pentru asigurarea numărului optim de specialiști în cadrul Serviciului Producție și Administrare Parcuri, am demarat selecția pentru ocuparea unui post de ,,expert eficientizare investiții – inginer energetician pentru administrarea parcurilor fotovoltaice și eoliene”, pe perioadă nedeterminată, se specifică în anunțul companiei.

Expertul va lucra cu normă întreagă de lucru de 8h/zi, perioada de probă este de cel mult 90 de zile calendaristice, activitatea desfășurându-se la sediul angajatorului.

Candidatul trebuie să aibă studii superioare de lungă durată sau de licență cu masterat în domeniul energetic; cunoștințe și experiență relevantă în domeniul energetic – minim 3 ani; cunoștințe de strategie investițională; experiență în management de proiect; cursuri sau funcții în specializare dovedite cu documente etc.

Beneficii sunt multiple: salariu atractiv; tichete de vacanță; tichete de masă;– participare la profit; asigurare medicală de sănătate privată; ajutor pentru evenimente deosebite; zile libere plătite pentru evenimente speciale; mediu de lucru plăcut, dinamic, cu posibilități de dezvoltare profesională; instruire și specializare în domeniul aflat în plină ascensiune al energiilor regenerabile; decontarea cazării în deplasări și diurnă; alte beneficii conform Contractului Colectiv de Muncă al societății.

Cei ingeresați pot aplica pentru acest post la SAPE până la data de 29.08.2023, urmând ca selecția candidaților să se facă în data de 31.08.2023. Candidații selectați vor fi notificați prin email în data de 01.09.2023, privind invitația la interviu, care este programat pentru 05.09.2023.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *