„Să punem Oamenii din energie în lumină”VIDEO. Dna Irinel-Daniela IACOB, Manager Departament Mentenanță în Construcții, specialista de la Hidroelectrica – premiată la Gala InvesTenergy. Un om al echipei care a arătat că profesionalismul poate fi dublat de implicare, meticulozitate și de pasiune pentru bine făcut

Publicat pe Categorii Actual, Business, Esential, Furnizare / Distributie / Transport, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential „Să punem Oamenii din energie în lumină”VIDEO. Dna Irinel-Daniela IACOB, Manager Departament Mentenanță în Construcții, specialista de la Hidroelectrica – premiată la Gala InvesTenergy. Un om al echipei care a arătat că profesionalismul poate fi dublat de implicare, meticulozitate și de pasiune pentru bine făcut

La Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor din energie, Hidroelectrica a pus în lumină o Doamnă. Dl Bogdan Buciu, Consilier Personal, Președinte Directorat Hidroelectrica a prezentat și acordat Diploma de excelență și trofeul pentru profesionalism, dedicare și performanță în activitate Dnei Irinel-Daniela IACOB, Manager Departament, Mentenanță în Construcții în cadrul Hidroelectrica.

„Un om al echipei care a arătat că profesionalismul poate fi dublat de implicare, meticulozitate și de pasiune pentru bine făcut. Dna Irinel-Daniela Iacob este o doamnă a cărei muncă și dedicare au contribuit la una dintre cele mai importante realizări a companiei în acest an: umplerea pentru prima dată a lacului Gura Apelor din Retezat, eveniment care a permis inaugurarea obviectivului și intrarea acestuia în exploatare”.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări Doamnă Irinel-Daniela IACOB! Respect și prețuire!

Doctor în inginerie civilă, Dna Irinel Daniela Iacob este Manager Departament UCCH și MC. Este Vicepreședinte al Comitetului Român al Marilor Baraje, asociatie profesionala cu o vechime de 93 de ani, afiliata ICOLD. De asemenea, este expert atestat MDLPA pe domeniul construcții și amenajări hidrotehnice și expert atestat de MMAP pentru evaluarea stării de siguranță în exploatare a barajelo. Este membru în Comitetul Național pentru Siguranța Barajelor (CONSIB).


Publicat de

Cristina Trefaș

Director Editorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *