„Să punem Oamenii din Energie în lumină” VIDEO. Virgiliu IVAN, Directorul Dispecerului Energetic Național, un specialist de excelență al sistemului electroenergetic românesc – premiat la Gala InvesTenergy

Publicat pe Categorii Actual, Business, Esential, Furnizare / Distributie / Transport, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential „Să punem Oamenii din Energie în lumină” VIDEO. Virgiliu IVAN, Directorul Dispecerului Energetic Național, un specialist de excelență al sistemului electroenergetic românesc – premiat la Gala InvesTenergy

„Să punem Oamenii din Energie în lumină”. La Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor în energie, Dl Prof. Univ. Emerit Dr. Ing. Nicolae GOLOVANOV,  Consilier CNR-CME, a prezentat și premiat un specialist de excelență al sistemului electroenergetic românesc – Dl Virgiliu IVAN, Director, Dispecerul Energetic Național pentru profesionalism, dedicare și performanțe în activitate.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări Domnule Virgiliu Ivan! Respect și prețuire!

Pe 30 septembrie, acum 22 de ani, pășea pentru prima dată în lumea sistemului electroenergetic românesc. Pasiunea, responsabilitatea și rigurozitatea îl definesc în prezent ca specialist de excelență al sistemului electroenergetic românesc.

Și-a început cariera în energie în anul 1999, ca inginer în cadrul Serviciul Transport Distribuție București,  după  ce  a  absolvit  Facultatea  de  Energetică  din  cadrul  Universității  Politehnica București. S-a alăturat echipei Transelectrica încă de la înființare, din anul 2000, unde în perioada 2000-2002 a fost Dispecer Șef de Tură în Dispecerul Energetic Teritorial din București, urmând ca în intervalul 2002-2006 să ocupe aceeași funcție în cadrul Dispecerului Energetic Național. A fost Dispecer Șef de Tură în cadrul Dispecerului Energetic Central (2005-2008), apoi Șef Programare și Analiza Funcționării (2008-2013). În anul 2013, a fost numit Director al Direcției Operative,  poziție  din  care  a  coordonat  activitățile  de  conducere  operativă  a  Dispecerului Energetic  Național  până  în  anul  2014,  de  când  conduce  Dispeceratul  Energetic  Național  cu excelența unui expert desăvârșit și cu însuflețirea unui om dedicat.


Publicat de

Cristina Trefaș

Director Editorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *