Salariaţii CE Oltenia au cerut bani, însă vor primi cărbune

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Salariaţii CE Oltenia au cerut bani, însă vor primi cărbune

Angajații Complexului Energetic Oltenia vor primi 10 tone de cărbune. Directoratul societății a aprobat Regulamentul pentru acordarea în anul 2015 a cotei de combustibil (cărbune) prevăzută în Anexa 7 a CCM 2015 – 2016, printr-o hotărâre cu data de 17.07.2015.

Regulamentul stabileşte modul de acordare a cotei de combustibil (cărbune) pentru salariații CE Oltenia astfel: cantitatea de 10 tone de cărbune se acordă, în natură, tuturor salariaţilor şi va fi ridicată de la sucursalele/subunităţile unde salariaţii îşi desfăşoară activitatea și de la subunităţile miniere din zona Rovinari, pentru salariaţii de la Executiv- CEO şi sediul SDM, se precizează într-un comunicat al societății.

Sindicaliştii sunt nemulțumiți de hotărârea directoratului și așteaptă venirea ministrului Energiei, Andrei Gerea, vineri la Târgu Jiu pentru clarificarea situației, în caz contrar fiind decişi să treacă la acţiuni sindicale. Cererea sindicatelor a fost de majorare a adaosului lunar de la 250 la 350 de lei şi acordarea contravalorii în bani a cotei de cărbune.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *