SAPE vrea să se implice în investiții în domeniul energetic. Angajează specialiști cu experiență în strategie financiară și de investiții

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic SAPE vrea să se implice în investiții în domeniul energetic. Angajează specialiști cu experiență în strategie financiară și de investiții

Societatea de Administrare a Participaţiilor în Energie, ce are ca acţionar unic Statul Romȃn, prin Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, are ca obiectiv eficientizarea activității, respectiv implicarea în investiții viabile și profitabile în domeniul energetic din România.

În acest context, recrutează specialiști cu experiență în strategie financiară și de investiții în cadrul Serviciului de Investiții și Proiecte. Potrivit unui anunț de recrutare, SAPE a demarat selecția pentru ocuparea a două posturi de specialiști inginer/consilier cu atribuții și responsabilități în domeniul strategiei financiare și de investiții.

Candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată sau de licență cu masterat în domeniul energetic, electromecanic, cu experiență de minim 10 ani și cunoștințe și experiență relevantă în managementul investițiilor în domeniul energiei și resurselor minerale, energetice. Totodată, să dețină cunoștințe de strategie investițională și experiență în project management, în elaborarea și implementarea de politici în domeniul energetic și al resurselor energetice și în achiziții publice, consultanță și planificare în procesul investițional.

Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie este societate administrată în sistem dualist,  constituită prin divizarea SC DFEE – Electrica S.A., în conformitate cu proiectul de divizare din data de 19.12.2013.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *