Schimbare de Director General Adjunct Operațiuni la Nuclearelectrica. Alexandru Vișan, expert principal în SNN, îi ia locul lui Nicușor Marian Șerban pentru următoarele 3 luni

Publicat pe Categorii Business, Esential, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Schimbare de Director General Adjunct Operațiuni la Nuclearelectrica. Alexandru Vișan, expert principal în SNN, îi ia locul lui Nicușor Marian Șerban pentru următoarele 3 luni
  • Din echipa de management a Nuclearelectrica, condusă de Cosmin Ghiță, Director General, fac parte următorii Directori Generali Adjuncți: Laura Constantin, Melania Amuza, Alexandru Vișan și Directorul Financiar Dan-Niculae Faranga.

Alexandru Vișan este noul Director General Adjunct Operațiuni al Nuclearelectrica, pentru o perioadă de 3 luni.

Expert principal în cadrul compartimentului funcțional Evaluare Independentă, Vișan a fost numit, cu delegație, prin Decizie a Directorului General, în functia de Director General Adjunct Operațiuni, începând cu data de 01.05.2023, până la data de 31.07.2023, inclusiv.

Nuclearelectrica informează că, începând cu data de 01.05.2023, Contractul Individual de Muncă al lui Nicușor Marian Șerban a încetat cu acordul părților.

Postul de Director General Adjunct Operatiuni este ocupat in baza unui Contract Individual de Munca potrivit structurii organizatorice a SNN aprobata prin Decizie a Consiliului de Administratie, fiind in coordonarea directa a Directorului General al SNN. Acest post presupune coordonarea activitatilor de operare, productie, evaluare independenta a securitatii nucleare, combustibil, securitate, sisteme de management si analiza procese.

Avand in vedere vacantarea postului de Director General Adjunct Operatiuni si necesitatea asigurarii coordonarii structurilor din subordine, Alexandru Vișan a fost numit în această funcție pentru o perioadă de 3 luni.

Visan este lider în sectorul energetic, cu o vastă expertiză în domeniul producției de energie nucleară și al producției de echipamente pentru energie verde, in Romania si Canada, dar si in afara acestor state. Detine o experiență vastă în conducerea echipelor de dezvoltare a afacerilor și de proiectare a proceselor în sectorul energiei nucleare și în producția de echipamente d iluminat în scopuri industriale și comerciale.

Ca parte a activității sale de voluntariat, Visan este membru al consiliului de administrație al Centrului Tony Stacey pentru îngrijirea veteranilor și, în trecut, a fost membru al consiliului de administrație al Centennial Community Association – Scarborough, fiind însărcinat cu supravegherea planificării locuințelor și cu legătura cu Consiliul orașului Toronto.

La nivel internațional, in perioada 2006-2007, Alexandru Visan a inițiat și a condus negocierea unui acord de securitate socială între guvernele Canadei și României. Pentru activitatea sa a primit premiul „Marele Prieten al României”, acordat de Ambasada Romaniei in Ottawa, pentru contribuția la dezvoltarea relațiilor dintre Canada și România. Visan deține o diploma în inginerie electromecanică.

SNN ii multumeste lui Nicusor Marian Serban pentru profesionalism, implicare si rezultate in asigurarea functiilor de securitate nucleara ale SN Nuclearelectrica SA.

Din echipa de management a Nuclearelectrica, condusă de Cosmin Ghiță, Director General, fac parte următorii Directori Generali Adjuncți: Laura Constantin, Melania Amuza, Alexandru Vișan și Directorul Financiar Dan-Niculae Faranga.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *