Schimbare de șefi la Transelectrica. Gabriel Andronache, fost consilier al premierului Mihai Tudose, este noul președinte al Directoratului

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Schimbare de șefi la Transelectrica. Gabriel Andronache, fost consilier al premierului Mihai Tudose, este noul președinte al Directoratului

Noi schimbări în conducerea Transelectrica. Gabriel Andronache este noul președinte al Directoratului companiei, potrivit informatiilor transmise BVB. Fost consilier al premierului Mihai Tudose şi  director de cabinet al fostului ministru al energiei, Constantin Niţă, Andronache a făcut parte din comisiile de privatizare ale Transgaz, Nuclearelectrica şi Romgaz.

Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica” informează acţionarii şi investitorii că, în conformitate cu atribuțiile sale potrivit prevederilor statutare și legale, Consiliul de Supraveghere a decis în ședința din data de 22 decembrie 2021, desemnarea, pentru un mandat cu o durată de 4 luni începând cu data de 25.12.2021, în calitatea de membri provizorii ai Directoratului, a următorilor: Gabriel Andronache, Ştefăniţă Munteanu, Cătălin-Constantin Nadolu, Marius-Viorel Stanciu şi Florin-Cristian Tătaru.

S-a raportat ajungerea la termen în data de 24.12.2021 a mandatelor de membri ai Directoratului ale domnilor Bogdan Toncescu, Ionuț-Bogdan Grecia, Adrian Moraru, Cătălin-Constantin Nadolu și Marius-Viorel Stanciu, următoarele:

Transelectrica mai informează că, în conformitate cu atribuțiile statutare și legale, Consiliul de Supraveghere întrunit în ședință în data de 22.12.2021: a ales în funcţia de Președinte al CS pe Marius Vasile Morariu.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *