Schimbări în Directoratul OMV Petrom

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Schimbări în Directoratul OMV Petrom

Noi schimbări  în Directoratul OMV Petrom. Franck Neel va lua locul Lăcrămioarei Diaconu-Pintea, în calitate de  Director al Diviziei Downstream Gas.

“Astăzi, Consiliul de Supraveghere a aprobat data de 1 Iulie 2018 ca dată efectivă a preluării de către Franck Neel a funcției de Membru al Directoratului OMV Petrom responsabil cu activitatea Downstream Gas. Numirea lui Franck Neel în această funcție a fost deja anunțată în data de 26 aprilie 2018. De asemenea, Consiliul de Supraveghere a luat la cunoștință despre faptul că mandatul Lăcrămioarei Diaconu-Pintea ca Membru al Directoratului OMV Petrom va înceta la data de 30 iunie 2018, când Franck Neel va prelua această funcție”, potrivit unui raport al OMV Petrom transmis BVB

Totodata, Neil Anthony Morgan și-a înaintat demisia din funcția de Membru al Directoratului OMV Petrom responsabil cu activitatea Downstream Oil, cu efect din data de 30 noiembrie 2018, se mai precizează în comunicatul companiei. Succesorul în această funcție va fi anunțat ulterior.

De la 1 mai, Christina Verchere a preluat poziţia de CEO, înlocuind-o pe Mariana Gheorghe.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *